Educatius Group Logo
Domů » O nás » Globální dopad » Global Youth Resilience Initiative

Posílení středoškolských studentů

Globální iniciativa pro odolnost mládeže Educatius, je naší misí podporovat odolnost mezi našimi středoškolskými studenty. S více než dvacetiletou odborností v oblasti zprostředkování mezinárodních středoškolských zkušeností a mezikulturních výměnných pobytů se Educatius vždy zaměřoval na pohodu mezinárodních studentů v naší péči. Tento průkopnický přístup podtrhuje komplexní podporu Educatius pro teenagery, kteří se vydávají na život měnící vzdělávací cesty.

Odemknutí životní pohody

Rok co rok Educatius vítá tisíce mezinárodních studentů z více než 50 zemí, nabízejíc jim příležitost k osobnímu růstu, akademickému pokroku a mezikulturnímu zkoumání. Zatímco mezinárodní studenti obecně prosperují během svých výměnných programů, Educatius si uvědomuje výzvy, kterým mohou teenageři čelit, zejména když se pohybují v neznámém jazykovém a kulturním prostředí daleko od pohodlí domova.

„Naše poslání v Educatius přesahuje hranice tradičního vzdělávání,“ potvrzuje Björn Bengtsson, generální ředitel Educatius. „Tato iniciativa je klíčová, protože uznává, že zatímco studenti bezpochyby získávají sebevědomí a odolnost prostřednictvím našich programů, také potřebují podpůrné systémy, aby obratně zvládali emocionální výzvy, které se mohou objevit.“

Björn Bengtsson, generální ředitel Educatius Group

Komplexní přístup Educatius

Resilience Asian Student

Trénink odolnosti

Navržený zkušenými psychology a odborníky na duševní zdraví, Educatius poskytne propracovaný trénink odolnosti studentům; ale také jejich rodičům, agentům a hostitelským rodinám. Aby studenti byli úspěšní, jejich hostitelské rodiny a biologičtí rodiče potřebují informace o projektu a vědět, jak důležitá je jejich role a co mohou jako dospělí udělat pro podporu studenta. 

Tento trénink přidává další vrstvu podpory. Účastníci získají náhled do toho, jak zvládat běžné zkušenosti jako je stesk po domově a kulturní šok, a také jak přistupovat k dostupným podpůrným zdrojům. 

Globální index odolnosti mládeže

Odolnost je klíčovou dovedností pro dnešní mládež, aby mohla navigovat v komplikované budoucnosti. Průlomový Global Youth Resilience Index od Educatius je komplexní studie mladistvých, která zahrnuje 9 zemí na 4 kontinentech. Získejte náhled do odolnosti našich budoucích lídrů a vlivů, které je formují. Tato zpráva je nutností pro každého, kdo se zajímá o blaho globální mládeže.

Stáhnout zprávu

Revize a sladění zásad

Educatius bude provádět průběžné interní revize zásad přijetí a zdrojů napříč svými různými organizacemi, aby zajistil transparentnost, sladění s nejlepšími postupy definovanými odborníky na duševní zdraví mladistvých a snadný přístup pro studenty a jejich podpůrné sítě.