Educatius Group Logo
Domů » Střední škola online » Diplomové programy » Plnohodnotný americký středoškolský diplom online

Plnohodnotný americký středoškolský diplom online

Tento program je ideální způsob, jak dokončit středoškolské studium a získat středoškolský diplom z USA. Studenti získají kvalifikace potřebné pro další studium, učňovské programy a zaměstnání.

Online kurzy
Absolvujte až 25 kreditů prostřednictvím plnohodnotného studia a získejte americký středoškolský diplom. Pokud jste již střední školu navštěvovali, některé nebo všechny vaše kredity se budou započítávat do diplomu. Studenti bez předchozích zkušeností na střední škole musí absolvovat všechny požadované kredity online. Všichni musí absolvovat povinné středoškolské předměty, jako je angličtina a americká historie, a navíc si mohou vybrat volitelné předměty pro kredity.

Flexibilní plnohodnotné studium
Plnohodnotné studium může být náročné, ale tento program je flexibilní. Kurzy jsou asynchronní, což znamená, že můžete studovat ve chvílích, které vám vyhovují, a ve vlastním tempu. Můžete také začít kdykoli. Stále se budete účastnit živých lekcí s učiteli a tutory pro hlavní předměty, ale program je navržen tak, aby vám usnadnil úspěch. 

Osobní poradenství
Každý student má k dispozici individuální akademické poradenství, které pomáhá s plánováním online vzdělání. Začneme kontrolou vašich vysvědčení, pokud jste již absolvovali nějakou střední školu. Také zhodnotíme vaše jazykové dovednosti v angličtině a prodiskutujeme vaše plány po ukončení studia. Tyto informace určují, které předměty doporučujeme, abyste dosáhli svých akademických cílů.

Začněte konverzaci
Rychlá fakta:
  • Získejte středoškolský diplom online

  • Aplikujte kurzy, které jste již doma absolvovali

  • Studujte plnohodnotně online

  • Začněte kdykoliv a studujte vlastním tempem

  • Získejte pomoc při výběru správných předmětů

  • Podpora je poskytována, aby vám pomohla udržet směr k úspěšnému ukončení studia

Náš školní partner

Vítejte na Thornton Academy

Thornton Academy nabízí kurzy v rámci online programu středoškolského diplomu v USA. Tato prestižní internátní škola, založená v roce 1811, má dlouhou tradici vynikajících výsledků. Dnes je plně akreditována New England Association of Schools and Colleges a je jednou ze čtyř škol oceněných Apple Distinguished School za světovou úroveň využití vzdělávacích technologií. Thornton Academy každoročně vítá 1 600 studentů na svém krásném kampusu a mnoho dalších studentů z celého světa, jako jste vy, ve svých renomovaných digitálních programech.

Proces

1.

Vyberte si program
Najděte program, který vám pomůže dosáhnout vašich akademických cílů, a přihlaste se.

2.

Odevzdejte přepisy
Zašlete nám přihláškové materiály, včetně přepisů z vaší místní střední školy.

3.

Užijte si své studium
Jakmile budete přijati, získáte přístup k naší vlastní vzdělávací platformě.

4.

Absolvujte
Dokončete svůj program a začněte plánovat další krok ve své akademické kariéře.

Získejte bezplatné akademické doučování

Studenti na Educatius Academy mohou konzultovat akademické tutory 24 hodin denně, 365 dní v roce. Mohou vám pomoci lépe porozumět předmětu, který studujete, dokončit úkoly a připravit se na zkoušky. A náklady na tuto službu jsou zahrnuty v ceně vašeho programu. Ve vašem programu je zahrnuto více podpůrných služeb.

Objevte, co je součástí vašeho programu

Rezervujte si bezplatnou konzultaci

Domluvte si s námi individuální schůzku a sdělte nám své akademické cíle. Společně prozkoumáme nejlepší způsob, jak vás dostat tam, kam chcete.

Začněte konverzaci